Craiova-Comunitatea locală se implică

Craiova-Comunitatea locală se implică2020-03-31T11:39:28+00:00

Alte modalități de implicare

‼ Donează:

Susține Fondul Local de Investiții COVID19 din care să asigurăm SĂNĂTATEA ÎN EDUCAȚIE!

‼ Sponsorizare

Puteți sprijini constituirea Fondului Local de Investiții COVID19 prin completarea acestui contract de sponsorizare și trimiterea lui pe adresa office@arti.ro.

‼ Donează prin SMS pentru EDUCAȚIE:

SMS 8844 cu textul ABECEDAR pentru accesibilizarea educației online pentru copiii fără acces la tehnologie sau internet din județul Dolj!

Incepand cu data de  24.03.2020, ARTI prin Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS lanseaza campania #HaiCuImplicarea ce isi propune sa centralizeze toate initiativele din comunitate realizate pentru intarirea capacitatii spitalelor de a gestiona situatia COVID19.

In curand vom lansa numarul scurt pentru un Fond Local de Investitii COVID19 din care sa asiguram constant echipamente de protectie pentru medicii din spitalele din Craiova si alte investiti necesare!

Salutam toate initiativele si eforturile comunitatii!

Este nevoie de implicarea tuturor!

Ne propunem  sa centralizam toate interventiile (private si publice) si sa vi le prezentam.

Va rugam sa utilizati #HaiCuImplicarea atunci cand mentionati campaniile de strangere de fonduri sau achizitii noi pentru a le putea identifica mai repede, centraliza si in acest fel sa contribuim la refacerea  necesarului de dotari si echipamente.

CAMPANII DE STRANGERE DE FONDURI

INITIATIVE LOCALE SUPORT

Craiova #HaiCuImplicarea!

Title

Go to Top