#HaiCuImplicarea – ARTI

  • Situatiile de urgenta presupun masuri de urgenta! Au fost puse la un loc initiativele din toate programele strategice ale Asociatiei Fomane a Tinerilor cu Initiativa: Centrul de Voluntariat, Scoala Romano-Britanica, STOP ANALFABETISM DREPT MOSTENIRE si SUPORT.
  • Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS este un proiect powered by ARTI demarat in anul 2006. In vremurile COVID19 si-a asumat sa dezvolte spiritul de voluntariat si suport al fiecaruia dintre noi prin implementarea campaniei  #AjutaNuAstepta, sa mentina la un nivel decent sanatatea mintala a comunitatii prin campania #TotulVaFiBine să organizeze inițiativele locale sub umbrela Fondului Local pentru Investitii COVID19, drept cauza a Semimaratonului Craiovei, editia a III-a 2020.
  • Analfabetismul functional pe care ARTI lupta sa-l elimine de peste 17 ani, este din pacate cel care va face primele victime in Romania! Cand nu poti recepta mesaje scrise sau orale si alegi sa petreci ziua la plimbare, in discutii la magazine sau prin foisoare, este cu atat mai importanta concentrarea pe copii si educatia generatiilor viitoare. Pentru ca EDUCATIA este singura solutie pentru a avea o tara cu un popor sanatos, disciplinat, cu respect fata de sine si fata de cei din jurul sau!
    Continuă educația și de acasă prin Campania 8844 cu textul ABECEDAR pentru accesibilizarea educației online și pentru copiii fără acces la internet.
  • ARTI lanseaza numarul de telefon 07VOLUNTAR pentru suport medicio in situatia pandemiei COVID19.

www.arti.ro

www.semimaratonulcraiovei.ro

https://www.facebook.com/tineri.cu.initiativa/

https://www.facebook.com/voluntaris.craiova/