#HaiCuImplicarea – „Ajuta-ma sa ajut’’ – este initiativa unui grup de medici si asistenti  pusa in practica odata cu cresterea exponentiala a cazurilor pozitive de COVID19, din dorinta de a asigura nevoile stringente ale personalului medical.

Astfel a luat nastere o campanile de stangere de fonduri/bunuri lansata de grupul de initiativa format din reprezentantii Sindicatului Unimedical, Sindicatul Promedica si Sindicatul Promedica Olt la care se pot alatura fundatii/ ONG-uri, grupuri de presa, voluntari, persoane fizice.

Asociatia ʺMedici pentru Viata Copiilorʺ s-a alaturat si a deschis un cont pentru aceasta campanie.

Printre cei care s-au alaturat campanie se numara : Dan Adrian Cherciu, Iordache Marius, Mihaela Claibel, Mihaela Popescu Cruceru, Mihai Ionut Dicu, Nicu Durau.

Pana in prezent a fost dotata Clinica ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova cu echipamente specifice, respectiv canistre de aspiratii secretii si masti oronazale pentru pacienti, patru aspiratoare si alte consumabile.

Din banii stransi din donatii se vor achizitiona echipamente de protectie specifica care urmeaza a fi distribuite catre toate spitalele din Craiova-zona de TRIAJ PACIENTI!

https://www.facebook.com/Ajut%C4%83-m%C4%83-s%C4%83-ajut-109837297306199/