Loading...
Ediția a II-a – 09 Septembrie 20192020-07-10T18:58:16+00:00
[pdf-embedder url="https://www.semimaratonulcraiovei.ro/wp-content/uploads/2019/10/SemimaratonulCraiovei_Editia2019-Scrisoare_de_Multumire.pdf"]

Rezultate – Semimaratonul Craiovei:

Ediția a II-a – 09 Septembrie 2019

‼ANUNT IMPORTANT: În data de 29 septembrie 2019, în intervalul 09.30.00-16.00 pentru desfășurarea în maximă siguranță a Evenimentului Semimaratonul Craiovei 2019 powered by ARTI, traficul rutier va fi închis pe bulevardul Ilie Balaci (fost Ştirbei Vodă) – sensul de mers către Parcul Tineretului, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu şi intersecţia cu str. Bucovăţ.
Pe celălalt sens de mers al bulevardul Ilie Balaci (fost Ştirbei Vodă) circulaţia rutieră se va desfășura în ambele sensuri.

‼Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite!
Mulţumim pentru înţelegere și vă așteptăm la singurul eveniment de alegare și filantropie din Craiova, ediția a II-a. Pe 29 septembrie #SemimaratonulCraiovei!

Sportul a devenit, în ultimii 11 ani, modul prin care mii de oameni aduc schimbarea pozitivă în comunitățile lor.

Semimaratonul Craiovei este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri pentru proiecte din comunitate.  El își propune să aducă împreună oameni din toată țara care să alerge pentru schimbările pozitive în care cred.

Semimaratonul Craiovei aduce în prim-plan o comunitate plină de pasiune, cu atașament sporit față de sport, uniți în susținerea propriilor idealuri, însă îi adaugă solidaritatea și spiritul de echipă ca fiind valori esențiale ale oricărei cetăți, ale oricărui cetățean.

ÎMPREUNĂ PENTRU COMUNITATE

Inscrie-te la o Cursa: sustine o Cauza!
Alege SA DONEZI PENTRU O CAUZA!

Rapoarte

RAPORT FINANCIAR CAUZE SEMIMARATON EDITIA I – 2018

By |March 6th, 2019|Categories: Rapoarte|Tags: |

10 au fost cauzele susținute financiar de cei 400 de alergătorii înscriși în anul 2018 la prima ediție a Semimaratonului Craiovei. 16.290 de lei a fost suma stransă în urma acestui eveniment, bani care au mers către fiecare dintre cele 10 cauze înscrise Banii obținuți s-au cheltuit astfel: “Stop Analfabetismului Drept moștenire (SAD)“ – Promotor ARTI – Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă  (ARTI) Beneficiari -  75 de copii din școlile pilot din Drăgotești și Valea Stanciului care vor avea acces la o educație bazată pe un curriculum integrat și atractiv, utilizând tehnologii moderne, învățarea contextuală și prin emoții. REZULTAT: Alergătorii pentru această cauză au reușit să ajute la strângerea fondurilor necesare achiziționării unui laptop și a unui videoproiector care au fost donate în anul 2018 Școlii de la Drăgotești, școală [...]

Organizator

Editii Semimaraton Craiova

Vezi toate Edițiile

Testimoniale

Testimoniale

ARTI, ca organizator al Semimaratonului Craiovei își dorește mobilizarea comunității locale în acțiuni care pot face din acest oraș un adevărat pol urban, implicat social și sănătos.

Cristina Catana Buca

Te așteptăm să vii împreună cu noi în sprijinul cauzelor bune!

Organizator:  Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă – ARTI.ro

Producător:  SightRunning.ro

Eveniment: Semimaratonul Craiovei Ediția a III-a

Data: Iulie – Septembrie  2020

Adresa: România, Craiova, Str, Gheorghe Bibescu Nr. 44
Tel: +40 721 703 878  / +4074 3168 068
Email: semimaraton@arti.ro

    Title

    Go to Top