Restricții de trafic

În ziua de 22.10.2023, intervalul orar 07.00-16.30, se va închide circulația rutieră pe următoarele sectoare de drum:

  • Bulevardul Ilie Balaci, sensul de deplasare: Sala Polivalentă -Parcul Tineretului de la intersecția cu bulevardul 1 Mai, până la intersecția cu strada Bucovăț și strada Banu Stepan, circulația urmând a fi deviată pe celălalt sens pe tronsonul respectiv;
  • Râului, de la intersecția cu str. Bucovăț, până la intersecția cu bulevardul Ilie Balaci. Nu se va permite accesul din străzile adiacente în str. Râului, pe tronsonul mai sus menționat. Nu se va permite accesul din străzile adiacente bulevardului Ilie Balaci, către sensul de mers Sala Polivalentă- Parcul Tineretului!
  • În situații de urgență ce necesită accesul autospecialelor aparținând pompierilor, ambulanței, poliției sau alte urgențe ce nu suferă amânare, pe sectorul de drum închis circulației se va asigura accesul acestora în condiții depline de siguranță.
  • În situația în care autovehiculele staționate în zona restricționată sau în parcările adiacente acestei zone obstrucționează buna desfășurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate și reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

Cu scuze pentru disconfortul produs participanților la trafic – Semimaratonul Craiovei este un eveniment de alergare cu strângere de fonduri pentru cauze din comunitate!