Organizatorul Evenimentului

Organizatorul evenimentului este ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ, prin programul său permanent CENTRUL PENTRU VOLUNTARIAT VOLUNTARIS, cu susținerea autorităților și instituțiilor locale, în parteneriat cu Sponsori, Asociații și Persoane Juridice sau Fizice, care participă ca parteneri pro-bono sau sub formă de voluntariat.

Evenimentul este produs în parteneriat cu SightRunning.ro din Timișoara.

Evenimentul se va derula conform prevederilor Regulamentului, care este obligatoriu pentru toți participanții.

Toate informațiile despre Eveniment sunt disponibile pe:

ASOCIAȚIA ROMÂNĂ A TINERILOR CU INIȚIATIVĂ (ARTI) a fost înfiinţată în Craiova în anul 2003. Aflată în anul 2020 în cel de-al 17-lea an de existență, Asociația a dezvoltat programe de amploare destinate creșterii capacității tinerilor de a răspunde pozitiv la schimbările din mediul social și economic și valorificării potențialului acestora. Este vorba despre peste 300 de proiecte, cu 12.000 de beneficiari direcți finali și buget total de peste 6 milioane de euro.

În prezent, are în implementare șase programe umbrelă ce dezvoltă la rândul lor diferite proiecte la nivel local sau național.

Acestea sunt:

REPER (Școala Româno-Britanică, Platforma Comunitară, Cardul și Conferințele EduBenefits),

Stop Analfabetism Drept Moștenire (Învățători care inspiră, Școli asociate SRB, Școala de vară la țară, A doua șansă, Educație prin coaching),

Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS (Hai Cu Implicarea, Semimaratonul Craiovei, Puterea unui ban, Fii voluntar! Managementul voluntarilor),

Centrul de Training,

CISO – Centrul de Inserție Socială și Stimulare a Ocupării,

SUPORT (Centrul de informare și consiliere pentru copii și părinți – serviciu social în curs de acreditare).

0
BENEFICIARI
0
NUMĂR PROIECTE
0
VOLUNTARI IMPLICAȚI
0
PARTENERI TRADIȚIONALI
0
SUME INVESTITE
0
COMUNITĂȚI DE INTERVENȚIE INTEGRATE

Organizator