“Putem schimba destine”

Denumirea promotorului :

Asociatia de Consultanta si Consiliere Economico-Sociala Oltenia

Descrierea cauzei:

În încercarea de a afla problemele existente la nivelul comunității locale, A.C.C.E.S. Oltenia a identificat multiple nevoi acute ale infrastructurii sanitare. Una dintre aceste nevoi constă în lipsa unui echipament radiologic funcțional în cadrul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova care deține, în prezent, o instalație fixă RONTGEN-DIAGNOSTIC cu un post grafie fabricată pusă în funcțiune în anul 1982. Aceasta are o vechime de peste 30 de ani, funcția de mobilitate lipsește cu desăvârșire, iar expunerea presupune un risc de iradiere major. Necesitatea achiziționării unui echipament radiologic de ultimă generație, mobil și cu un grad de iradiere mult mai mic față de cel existent este esențială. Lipsa uniui astfel de aparat la biroul internari conduce la întârzieri în depistarea diverselor afecțiuni. A.C.C.E.S. Oltenia a demarat deja strangerea de fonduri pentru achizitionarea acestui aparat, dar avand in vedere costurile ridicate este nevoie de un efort colectiv mult mai mare.

Durata proiectului:

Acțiunea de stângere de fonduri va continua până în momentul în care vom însuma întreaga valoare necesară achiziționării aparatului medical radiologic.

Descrierea promotorului:

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia (A.C.C.E.S Oltenia) este o organizaţie neguvernamentală, fără scop lucrativ, apolitică şi nediscriminatorie și a început să-şi desfaşoare activitatea imediat după înfiinţare, transpunând în practică SCOPUL pentru care a fost creată, înscris în statutul ei, şi anume, promovarea dezvoltării sociale, economice şi cultural-educaţionale a regiunii Oltenia. Misiunea noastră este de a sprijini comunitatea şi autorităţile locale în dezvoltarea serviciilor sociale pentru grupurile vulnerabile.

Participarea la Semimaratonul Craiovei:

Una dintre valorile fundamentale ale existenței noastre o reprezintă sănătatea. Și cum asumarea responsabilității de a deveni părinți presupune transferul de la starea de egoism la cea de altruism a ființei umane, sănătatea își dublează importanța, ocupând principalul loc în viața oricărei familii. Ce putem face, însă, când aspectul și dotările unităților sanitare pediatrice nu oferă confortul recuperării rapide și ajung să mărească perioada de vindecare a pacienților? Rămânem pasivi sau acționăm? Putem noi, românii, fară educația pro-activismului să ne implicăm dezinteresat? Noi sperăm că da, sperăm că împreună “PUTEM SCHIMBA DESTINE”!

Numărul de alergători pe care ne propunem sa ii convingem sa alerge pentru cauza noastra:

10

Suma pe care ne propunem sa o obtinem in urma Semimaratonului si cum va fi  utiliza:

Orice suma stransa in urma acestei activitati va reprezenta un pas inainte. Suma va fi utilizata pentru achizitionarea aparatului de radiologie.

Date de contact:

office@accesoltenia.ro

0766644971

www.accesoltenia.ro

Cauze Semimaratonul Craiovei

Organizator

Editii Semimaraton Craiova

Testimoniale

Testimoniale

ARTI, ca organizator al Semimaratonului Craiovei își dorește mobilizarea comunității locale în acțiuni care pot face din acest oraș un adevărat pol urban, implicat social și sănătos.

Cristina Catana Buca

Te așteptăm să vii împreună cu noi în sprijinul cauzelor bune!

Organizator:
Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă – ARTI.ro

Producător:
SightRunning.ro

TIP EVENIMENT:
Sportiv cu strangere de fonduri

Adresa poștală:
România, Craiova, Str, Gheorghe Bibescu Nr. 44
Tel: +40 721 703 878  / +4074 3168 068
Email: semimaraton@arti.ro

    Nume (required)


    Email (required)


    Telefon (required)


    Subiect