Loading...
Cauza – “Craiova pe biciclete’2018-10-29T10:11:43+00:00

“Craiova pe biciclete”

Denumirea promotorului :

Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova

Descrierea cauzei:

Unul dintre obiectivele proiectului este montarea de rasteluri pentru biciclete in institutiile de invatamant(licee) din oras. Prin prezenta rastelurilor vom incuraja mersul pe bicicleta in randul liceenilor promovand un stil de viata sanatos in randul tinerilor. Proiectul “Craiova pe biciclete” isi propune sa promoveze utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ prin educarea comportamentului de eco-mobilitate si prin crearea unui spatiu de dialog in comunitate privind implementarea planului de mobilitate urbana si a facilitatilor pentru biciclisti (piste de biciclete, parcari pentru biciclete, centre rent a bike).

Durata proiectului:

martie 2018 – octombrie 2021

Descrierea promotorului:

Junior Chamber International este o organizatie non-profit a tinerilor cetățeni activi cu varsta intre 18 si 40 de ani, care se dedica pentru crearea schimbărilor pozitive în comunitățile lor. JCI Craiova isi propune sa devina principala retea locala a tinerilor cetateni activi, sa promoveze spiritul antreprenorial si sa influenteze pozitiv politicile publice. Profilul membrilor JCI Craiova– tineri intreprinzatori, tineri cu profesii liberale, manageri in companii private si in administratia publica, cadre didactice, lideri ai altor organizatii neguvernamentale. JCI Craiova ofera membrilor sai oportunitati de dezvoltare in cele 4 domenii majore de actiune: -dezvoltare personala & leadership -afaceri & antreprenoriat -dezvoltare comunitara -internationalism Din anul 2016 JCI Craiova a lansat si programul de voluntariat dedicat tinerilor cu varste intre 15 si 20 de ani, program ce isi propune sa sustina implicarea tinerilor in comunitate.

Participarea la Semimaratonul Craiovei:

Vino sa alergi alaturi de noi pentru un oras mai educat, mai putin poluat si pentru promovarea unui stil de viata sanatos in randul tinerilor.

Numărul de alergători pe care ne propunem sa ii convingem sa alerge pentru cauza noastra:

40

Suma pe care ne propunem sa o obtinem in urma Semimaratonului si cum va fi  utiliza:

8000 lei

Date de contact:

Ionela Anghelina

contact@jcicraiova.ro

www.jcicraiova.ro

0763 805 615

INSCRIE-TE SI SUSTINE CAUZA

Cauze Semimaratonul Craiovei

Organizator

Editii Semimaraton Craiova

Vezi toate Cauzele

Testimoniale

ARTI, ca organizator al Semimaratonului Craiovei își dorește mobilizarea comunității locale în acțiuni care pot face din acest oraș un adevărat pol urban, implicat social și sănătos. Pornim prima editie a acestui tip de fundraising comunitar cu speranta ca noi toti să putem face un pas sau 21 KM în plus pentru sport și sănătate, indiferent de vârstă!

Cristina Catana Buca

SightRunning oferă servicii profesionale de organizare și producție de evenimente sportive, dar oferă oamenilor și ocazii incitante de a se ridica de pe canapea din fața televizorului și de a ieși la alergare în natură, pentru a descoperi beneficiile unui stil de viață activ.

SightRunning.ro

Te așteptăm să vii împreună cu noi în sprijinul cauzelor bune!

Organizator:  Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă – ARTI.ro

Producător: SightRunning.ro

Eveniment: Semimaratonul Craiovei Ediția a II-a

Data: 29  Septembrie 2019

Adresa: România, Craiova, Str, Gheorghe Bibescu Nr. 44
Tel: +40 721 703 878 / +40 763 043 185 / +4074 3168 068
Email: semimaraton@arti.ro

Alegeti-vă o CAUZĂ pentru care să alergați!

Împreună, alergăm pentru cauzele care provoacă schimbări pozitive comunităților din care facem parte!

ÎNSCRIE-TE!

Alegeti-vă o CAUZĂ pentru care DONATI!

DONEAZA!