Loading...
Asociatia RO-Talent, filiala Craiova – Cauza – Clubul MAC Program de dezvoltare vocațională2019-03-05T22:48:06+00:00

“Amenajare și dotare sala AIKIDO”

Denumirea promotorului :

Clubul Sportiv Meiyo Craiova

Descrierea cauzei

Amenajare și dotare sala AIKIDO în care să poată practica această artă marțială cât mai mulți oameni, să-și dezvolte abilități noi, să se armonizeze pe sine și să învețe să găsească echilibrul între trup, suflet și minte.
Aikidō (合気道) este o artă marțială japoneză, textual înseamnă „calea armonizării energiei”. Se bazează pe utilizarea forței adversarului prin aplicare de tehnici articulare și eschive realizate prin tai sabaki (pivotări în arc de cerc). Aikido își are rădăcinile în jujitsu și tehnicile de luptă cu sabia și sulița utilizate de samurai în Japonia medievală.

Principiile de non-rezistență, utilizarea forței adversarului cât și emblema artei sugerează legături cu alte stiluri interne, de origine chineză. Fiind un stil de luptă pur defensiv, Aikido nu organizează și nu participă la competiții. Există în schimb numeroase demonstrații în care măiestria este dovedită cu ajutorul unui uke (atacator).

Durata proiectului:

2019 – 2020

Descrierea promotorului:

Clubul Sportiv Meiyo Craiova este afilat la Fundația Română de Aikido Aikikai, desfășurându-și activitatea în sala “Dojo MeiYo” în cadrul liceului ” Ștefan Odobleja” din Craiova.

Participarea la Semimaratonul Craiovei

Alergând pentru Clubul Sportiv Meiyo Craiova dăm șansa oamenilor și copiilor să-și dezvolte abilități noi, să se armonizeze pe sine și să învețe să își armonizeze trupul, sufletul și mintea.

Numărul de alergători pe care ne propunem să îi convingem să alerge pentru cauza noastrăꓽ

100 persoane

Suma pe care ne propunem să o obținem în urma Semimaratonului și cum va fi utilizatăꓽ

7000 lei bani necesari amenajării Sălii de AIKIDO pentru că ne propunem introducerea AIKIDO-ului în programul copiilor, pentru a-i învăța să dețină un autocontrol puternic și să se maturizeze în gândire – elemente care îi pot ajuta să-și rezolve și să gestioneze problemele în viața de adult.

Date de contact:

Laurențiu Dumitru

Telefon: 0722.253.820

Email: laudum70@yahoo.com

Inscrie-te sustine Cauza!

Cauze Semimaratonul Craiovei

Organizator

Editii Semimaraton Craiova

Vezi toate Cauzele

Testimoniale

ARTI, ca organizator al Semimaratonului Craiovei își dorește mobilizarea comunității locale în acțiuni care pot face din acest oraș un adevărat pol urban, implicat social și sănătos. Pornim prima editie a acestui tip de fundraising comunitar cu speranta ca noi toti să putem face un pas sau 21 KM în plus pentru sport și sănătate, indiferent de vârstă!

Cristina Catana Buca

SightRunning oferă servicii profesionale de organizare și producție de evenimente sportive, dar oferă oamenilor și ocazii incitante de a se ridica de pe canapea din fața televizorului și de a ieși la alergare în natură, pentru a descoperi beneficiile unui stil de viață activ.

SightRunning.ro

Te așteptăm să vii împreună cu noi în sprijinul cauzelor bune!

Organizator:  Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă – ARTI.ro

Producător: SightRunning.ro

Eveniment: Semimaratonul Craiovei Ediția a II-a

Data: 29  Septembrie 2019

Adresa: România, Craiova, Str, Gheorghe Bibescu Nr. 44
Tel: +40 721 703 878 / +40 763 043 185 / +4074 3168 068
Email: semimaraton@arti.ro

Alegeti-vă o CAUZĂ pentru care să alergați!

Împreună, alergăm pentru cauzele care provoacă schimbări pozitive comunităților din care facem parte!

ÎNSCRIE-TE!