“Putem schimba destine”

Denumirea promotorului :

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia

Descrierea cauzei

În încercarea de a afla problemele existente la nivelul comunității locale, A.C.C.E.S. Oltenia a identificat multiple nevoi acute ale infrastructurii sanitare. Una dintre aceste nevoi constă în lipsa unui echipament radiologic funcțional în cadrul Clinicii de Pediatrie a Spitalului Municipal Filantropia Craiova, care deține în prezent o instalaţie fixă ROENTGEN DIAGNOSTIC cu un post grafie pusă în funcțiune în anul 1982. Aceasta are o vechime de peste 35 de ani, funcția de mobilitate lipsește cu desăvârșire, iar expunerea presupune un risc de iradiere major. Necesitatea achiziționării unui echipament radiologic de ultimă generație, mobil și cu un grad de iradiere mult mai mic față de cel existent este esențială. Lipsa unui astfel de aparat la biroul internari conduce la întârzieri în depistarea diverselor afecțiuni. A.C.C.E.S. Oltenia a demarat deja strângerea de fonduri pentru achiziționarea acestui aparat, dar având în vedere costurile ridicate este nevoie de un efort colectiv mult mai mare.

Durata proiectului:

Acțiunea de stângere de fonduri va continua până în momentul în care vom însuma întreaga valoare necesară achiziționării aparatului medical radiologic.

Descrierea promotorului:

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia (A.C.C.E.S Oltenia) este o organizaţie neguvernamentală, fără scop lucrativ, apolitică şi nediscriminatorie și a început să-şi desfaşoare activitatea imediat după înfiinţare, transpunând în practică scopul pentru care a fost creată, înscris în statutul ei, şi anume, promovarea dezvoltării sociale, economice şi cultural-educaţionale a regiunii Oltenia. Misiunea noastră este de a sprijini comunitatea şi autorităţile locale în dezvoltarea serviciilor sociale pentru grupurile vulnerabile.

Participarea la Semimaratonul Craiovei

Una dintre valorile fundamentale ale existenței noastre o reprezintă sănătatea. Și cum asumarea responsabilității de a deveni părinți presupune transferul de la starea de egoism la cea de altruism a ființei umane, sănătatea își dublează importanța, ocupând principalul loc în viața oricărei familii. Ce putem face, însă, când aspectul și dotările unităților sanitare pediatrice nu oferă confortul recuperării rapide și ajung să mărească perioada de vindecare a pacienților? Rămânem pasivi sau acționăm? Putem noi, românii, fară educația pro-activismului să ne implicăm dezinteresat? Noi sperăm că da, sperăm că împreună “PUTEM SCHIMBA DESTINE”!

Numărul de alergători pe care ne propunem să îi convingem să alerge pentru cauza noastrăꓽ

100 persoane

Suma pe care ne propunem să o obținem în urma Semimaratonului și cum va fi utilizatăꓽ

Orice sumă strânsă în urma acestei activități va reprezenta un pas înainte. Suma va fi utilizată pentru achiziționarea aparatului de radiologie.

Date de contact:

Telefon: 0766.644.971

Email:office@accesoltenia.ro

Pagina web: www.accesoltenia.ro

Cauze Semimaratonul Craiovei

Organizator

Editii Semimaraton Craiova

Testimoniale

Testimoniale

ARTI, ca organizator al Semimaratonului Craiovei își dorește mobilizarea comunității locale în acțiuni care pot face din acest oraș un adevărat pol urban, implicat social și sănătos.

Cristina Catana Buca

Te așteptăm să vii împreună cu noi în sprijinul cauzelor bune!

Organizator:
Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă – ARTI.ro

Producător:
SightRunning.ro

TIP EVENIMENT:
Sportiv cu strangere de fonduri

Adresa poștală:
România, Craiova, Str, Gheorghe Bibescu Nr. 44
Tel: +40 721 703 878  / +4074 3168 068
Email: semimaraton@arti.ro

    Nume (required)


    Email (required)


    Telefon (required)


    Subiect