Cauza: “Vreau in clasa a noua!”

Denumirea promotorului :

World Vision Romania

Descrierea cauzei:

Proiectul “Vreau in clasa a noua ” a fost lansat in anul 2008 , si pana azi a reusit sa convinga un numar foarte mare de romani si companii ca educatia este importanta pentru copiii din mediul rural si ca merita sansa la un viitor mai bun. Astfel, 324 de copii din mediul rural, din judetul Dolj, care nu isi puteau continua studiile liceale din cauza lipsei de sustinere financiara, au fost sprijiniti sa mearga la liceu. Bursa lunara pe care au primit-o a fost folosita de elevi, in functie de nevoile fiecaruia, pentru a-si acoperi partial sau intergral costurile pentru cazare, masa, transport, rechizite si manuale scolare. In plus bursierii au participat la activitati de socializare, seminarii, excursii si tabere scolare.

Durata proiectului:

2018 – 2019

Descrierea promotorului:

World Vision este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, de dezvoltare comunitara si advocacy punand in centrul activitatii bunastarea copilului. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile rurale, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau gen.

Participarea la Semimaratonul Craiovei:

Pentru ca toti copiii sa aiba sanse egale la educatie. Proiectul nostru se adreseaza copiilor care provin din mediul rural si care au nevoie de sprijin pentru continuarea studiilor.

Numărul de alergători pe care ne propunem sa ii convingem sa alerge pentru cauza noastra:

125

Suma pe care ne propunem sa o obtinem in urma Semimaratonului si cum va fi  utiliza:

30000

Date de contact:

geta_ungureanu@wvi.org

Georgeta Ungureanu

0731444668

Cauze Semimaratonul Craiovei

Organizator

Editii Semimaraton Craiova

Testimoniale

Testimoniale

ARTI, ca organizator al Semimaratonului Craiovei își dorește mobilizarea comunității locale în acțiuni care pot face din acest oraș un adevărat pol urban, implicat social și sănătos.

Cristina Catana Buca

Te așteptăm să vii împreună cu noi în sprijinul cauzelor bune!

Organizator:
Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă – ARTI.ro

Producător:
SightRunning.ro

TIP EVENIMENT:
Sportiv cu strangere de fonduri

Adresa poștală:
România, Craiova, Str, Gheorghe Bibescu Nr. 44
Tel: +40 721 703 878  / +4074 3168 068
Email: semimaraton@arti.ro

    Nume (required)


    Email (required)


    Telefon (required)


    Subiect